Uitnodiging Boekpresentatie
Keti Koti

Geachte heer, mevrouw,

Boekhandel Athenaeum en uitgeverij West hebben de eer de presentatie aan te kondigen van het nieuwe boek van Ursula Neubauer en Frans W. Saris, Boswachters/Forest Guardians.

Beiden zullen hun gasten toespreken op 1 juli a.s. om 16 uur, aan het Spui in Amsterdam; schrijvers Raoul de Jong en Cynthia McLeod zullen de eerste exemplaren in ontvangst nemen, waarna wij graag het glas met u heffen op dit mooie en idealistische project.

Het duo Neubauer & Saris – dat eerder Hof van Eden/Garden of Eden samenstelde, naar aanleiding van een reis naar Namibië – is afgereisd naar de binnenlanden van Suriname, waar zij in een Marron-dorp hebben verbleven en onder de indruk zijn geraakt van de levenswijze van de bewoners – ideale beheerders of ‘boswachters’ van de natuur, volgens Frans. Ursula heeft het boek verlucht met tekeningen waar het leven vanaf spat. In de bijlage treft u het persbericht zoals Frans dat onder woorden bracht en een afbeelding van de omslagen; uitgeverij West brengt voor de gelegenheid ook een herdruk uit van het eerste boek.

Mocht u belangstelling hebben: u bent van harte welkom om de presentatie bij te wonen – al dan niet met een introducé. Om een indruk te krijgen van het aantal gasten zouden wij graag via e-mail een bevestiging ontvangen op uitgeverijwest@gmail.com.

Hartelijke groet en graag tot spoedig, 

Esther Wils

redacteur uitgeverij West

PERSBERICHT (Concept)